resultaat van een geschilderde zolder door de  winterschilder in den haag

Alexandria de winterschilder; mooi geschilderd tegen scherp tarief

Zoals u van Alexandria Garantie Schilders gewend bent voeren wij ook deze winterperiode weer de Winterschilder-actie met kortingen van 15%.

De actie is geldig van 1 oktober 2023 tot en met 15 april 2024. Voor buitenschilderwerk geldt dit uitsluitend wanneer een verantwoorde afscherming tegen alle weersinvloeden mogelijk blijkt. Enkele jaren geleden is de overheidssubsidie voor de winterschilder afgeschaft. Alexandria Garantie Schilders en enkele van onze leveranciers hebben de handen ineengeslagen. Wij kunnen u daardoor toch gedurende de wintermaanden een zeer scherp aanbod doen.

Alexandria Garantie Schilders kan in uw woning winterschilderwerk verrichten aan wanden, plafonds, kozijnen, deuren en kasten. Ook kunt u bij ons terecht voor stuc- en behang werkzaamheden. Kortom; op maat gesneden kwaliteit tot 15% korting gedurende de wintermaanden!

15% korting en 100% topkwaliteit. Alexandria Garantie Schilders is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf. Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie. U bent verzekerd van optimale vakkundigheid en betrouwbaarheid.
Bel en vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf en reserveer tijdig.

resultaat van een geschilderde keuken door de winterschilder in de Archipelbuurt
resultaat van schilderwerk na muurdoorbraak door de winterschilder
 

Vraag een offerte aan

Vraag en Antwoord Winterschilder-actie bij Alexandria Garantie Schilders

Wat houdt de Winterschilder-actie van Alexandria Garantie Schilders in?

Tijdens de wintermaanden biedt Alexandria Garantie Schilders een speciale Winterschilder-actie aan. Klanten kunnen genieten van een korting van 15% op schilderwerkzaamheden. Dit geldt voor diverse werkzaamheden binnenshuis, zoals het schilderen van wanden, plafonds, kozijnen, deuren en kasten, maar ook voor stuc- en behangwerk.

Wanneer is de Winterschilder-actie geldig?

De actie is geldig van 1 oktober 2023 tot en met 15 april 2024, waardoor klanten gedurende de gehele winterperiode kunnen profiteren van deze speciale aanbieding.

Is de Winterschilderkorting ook van toepassing op buitenschilderwerk?

De 15% korting geldt ook voor buitenschilderwerk, mits er een verantwoorde afscherming tegen alle weersinvloeden mogelijk is. Zo zorgt Alexandria Garantie Schilders ervoor dat het schilderwerk ongehinderd en onder de beste omstandigheden kan plaatsvinden.

 

Hoe zit het met de overheidssubsidie voor de winterschilder?

Een aantal jaren geleden is de overheidssubsidie voor de winterschilder afgeschaft. Echter, Alexandria Garantie Schilders heeft samen met enkele leveranciers een samenwerking opgezet om klanten toch een zeer scherp aanbod te kunnen doen tijdens de wintermaanden. Wel geldt het lage btw tarief voor woningen van meer dan twee jaar oud. 

div>

Waar staat Alexandria Garantie Schilders voor?

Alexandria Garantie Schilders is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf, wat betekent dat zij werken volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie. Klanten zijn daardoor verzekerd van optimale vakkundigheid en betrouwbaarheid, en ontvangen 100% topkwaliteit.

Hoe kan ik gebruik maken van de Winterschilder-actie?

U kunt eenvoudig gebruik maken van de Winterschilder-actie door te bellen en te vragen naar een vrijblijvende prijsopgaaf. U kunt ook via de onderstaande button een offerte aanvragen. Het is aan te raden om tijdig te reserveren, zodat u verzekerd bent van de korting en de planning van de werkzaamheden.

Is er nog iets dat ik moet weten?

Het is belangrijk om te weten dat Alexandria Garantie Schilders maatwerk levert. Of het nu gaat om schilderwerk of om stuc- en behangwerk, u kunt rekenen op een service die specifiek op uw wensen is afgestemd, met de kwaliteit en betrouwbaarheid die u verwacht van een erkend schildersbedrijf.

Hoe krijg ik meer informatie over de winterschilder in Den Haag?

Voor meer informatie of om te reserveren, kunt u contact opnemen met Alexandria Garantie Schilders via de button hieronder:

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo