Winterschilder in de regio Den Haag

winterschilder den haag 01

Alexandria winterschilder: topkwaliteit met 15 procent korting

De winterperiode is bij uitstek geschikt om binnenshuis schilderwerk uit te laten voeren. Alexandria Garantie Aannemers en Meesterschilders schildert uw interieur met gegarandeerde kwaliteit. En nu met een aantrekkelijke winterkorting van 15 procent. De actie is geldig tot en met 15 april 2019.
Enkele jaren geleden is de overheidssubsidie voor de winterschilder afgeschaft. Alexandria Garantie Aannemers en Meesterschilders en enkele van onze leveranciers hebben de handen ineengeslagen. Wij kunnen u daardoor toch gedurende de wintermaanden een zeer scherp aanbod doen.

Alexandria Garantie Schilders kan in uw woning winterschilderwerk verrichten aan uw wanden, plafonds, kozijnen, deuren en kasten. Ook kunt u bij ons terecht voor stucwerk en behangen.

U krijgt 15 procent korting, en wij leveren topkwaliteit. Alexandria Garantie Aannemers en Meesterschilders is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf. Wij werken volgens de kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie. En alleen met de beste producten. U bent verzekerd van optimale vakkundigheid en betrouwbaarheid.
Bel en vraag naar onze vrijblijvende prijsopgaaf. Reserveer tijdig. De kortingsactie loopt tot en met 15 april 2019..

winterschilder archipelbuurt 01
winterschilder korting 01

Vraag een offerte aan

Onderstaande afbeeldingen dienen als spambescherming. Kies uit de lijst de aangegeven afbeelding.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo