polijsten van een terrazzo vloer van een woning aan de Nassau Ouwerkerkstraat

Terrazzo vloeren en gevelbanden

Een terrazzo- of granitovloer kan zowel binnen als buiten worden aangebracht. Het toepassen van vloerverwarming is mogelijk bij terrazzo. Er zijn tegenwoordig weinig bouwbedrijven die ervaring hebben met het adequaat begeleiden en uitvoeren van terrazzowerk. Alexandria Garantie Aannemers is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van terrazzovloeren.

Specialist in onderhoud van terrazzovloeren

Voor het behoud van een geslepen, gepolijste terrazzo- of granitovloer is regelmatig onderhoud nodig. Als de vloer nieuw is, kunt u de vloer schoon houden door regelmatig goed te schrobben met een ph-neutraal reinigingsmiddel. In het geval dat u een sterker glanzend oppervlak wenst, kunt u de vloer laten polijsten, kristalliseren of een glansproduct erop aan laten brengen.

Reparatie van een terrazzovloer in een trappenhuis in den haag
aanleg van een nieuwe terrazzo vloer in een woning in de Nassau Ouwerkerkstraat

Nieuwe vloer of restauratie van uw terrazzovloeren?

Alexandria restaureert ook oude terrazzovloeren. Na jaren gebruik is het mogelijk weer een glanzend oppervlak te bereiken door de vloer te laten schuren, polijsten, kristalliseren of door een glansproduct aan te brengen. Daarvoor dient de vloer wel helder en schoon te zijn. Schade die is ontstaan door stoten en krassen is vaak zelfs na jaren gebruik nog te herstellen. Hierbij dient wel rekening gehouden te worden met structuur- en kleurverschillen die kunnen ontstaan, zelfs als de originele receptuur van het terrazzo nog bekend is.

Alexandria Garantie Aannemers is meer dan 20 jaar gespecialiseerd in het aanleggen van terrazzovloeren.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo