staalconstructie na wanddoorbraak in een woning in de Reinkenstraat in duinoord

Staalconstructiewerk

Bij renovatie, restauratie of uitbouw-, aanbouw- en verbouwwerkzaamheden kan het nodig zijn om staalconstructies aan te brengen om de bouwstructuur te verstevigen en te dragen. Bij het bouwen met staal wordt de structuur eerst ontworpen met behulp van exacte tekeningen en technische berekeningen. Daarna wordt deze gemonteerd en brandvertragend in de bouwstructuur verwerkt.

Volgens richtlijnen

Alexandria Garantie Aannemers heeft expertise op het gebied van het verstevigen van bouwconstructies aan onroerend goed als serres, aanbouw, verbouw of opbouw door middel van stalen constructies. Hierbij werkt Alexandria aan de hand van de richtlijnen van de Gemeente ′s Gravenhage (Dienst Stedelijke Ontwikkeling) en de veiligheidseisen van de brandweer en de huidige NEN normen. Wilt u advies over het aanbrengen van een staalconstructie? Alexandria adviseert u graag over de mogelijkheden.

vernieuwen van een staalconstructie in een woning in het Benoordenhout
stempels onder een staalconstructie ten behoeve van een open keuken

Alexandria Garantie Aannemers heeft expertise op het gebied van het verstevigen van bouwconstructies aan onroerend goed als serres, aanbouw, verbouw of opbouw door middel van stalen constructies.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo