Stempels bij een staalconstructie voor een doorbraak ten behoeve van een open keuken

Alexandria Garantie Aannemers is de aannemer voor Den Haag en Wassenaar

De wijken waar wij het meeste werken zijn Duinoord, Statenkwartier, Archipelbuurt, Prinsevinkenpark, Willemspark en Benoordenhout. In Den Haag en Wassenaar zijn wij uw aannemer voor zowel kleine klussen als grote opdrachten zoals periodiek onderhoud voor een Verening van Eigenaren.

Lees hieronder welk soort opdrachten wij zoal aannemen. Wat niet eigenlijk? Geen klus is ons te groot! Wij staan bekend om maatwerk, kwaliteit en persoonlijk contact.

Vraag een offerte aan

Aannemer Den Haag en Wassenaar

  • Renovatie - Restauratie
  • Verbouw - Aanbouw - Uitbouw
  • Onderhoud
  • Timmerwerk
  • Vochtbestrijding
  • Stucwerk
  • Staalconstructiewerk
  • Gevelwerken

Renovatie en Restauratie

Wij plannen samen met u de renovatie van uw woning in Den Haag of Wassenaar. Of het nu is om uw wooncomfort te vergroten of gaat om een vernieuwing naar aanleiding van achterstallig onderhoud. De restauratie van authentieke elementen is specialistenwerk. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen in de oude staat van karakteristieke panden in Den Haag en Wassenaar.

Verbouw - Aanbouw – Uitbouw

Uw woning vergroten met een verbouwing is dé manier om meer leefruimte te creëren zonder te hoeven verhuizen. Bij een aanbouw of uitbouw is het soms nodig om een bouwvergunning aan te vragen. Wij kunnen u hierover informeren. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt.

Woningonderhoud

Schakel ons in voor woningonderhoud. Periodiek onderhoud van uw woning of reparaties voeren wij vakkundig uit. Binnen de overeengekomen tijd en aansluitend bij uw onderhoudsplan. Alexandria Garantie Aannemers pakt alles aan in uw woning. Denk aan het onderhoud en reparatie van kozijnen, muren en vloeren, maar ook voor elektra en sanitair staan wij voor u klaar.

Timmerwerk

Houtwerk repareren of vervangen in oudere woningen in Den Haag of Wassenaar vraagt om goede timmermannen. U wilt het originele karakter van uw huis bewaren? Wij zorgen er voor dat al het timmerwerk tot in het kleinste detail aan uw eisen voldoet.

Vochtbestrijding

Veel huizen uit de vorige eeuw hebben te kampen met vochtproblematiek. In ons werkgebied komen wij regelmatig woningen tegen waar optrekkend vocht en schimmel voor problemen zorgen. Onze vochtbestrijding is grondig. Wij zoeken uit wat de oorzaak is en komen met een passende, duurzame oplossing.

Stucwerk

Stukadoren is een kunst. De laatste afwerking van muren, gewelf of plafond geeft een pand uitstraling. Gedetailleerde ornamenten, of het herstel daarvan in originele staat, kunnen de waarde van uw vastgoed doen toenemen. Bovendien draagt goed stucwerk bij aan de isolerende en vochtwerende eigenschappen van de onderliggende structuren.

Staalconstructiewerk

Soms kan het nodig zijn om permanente staalconstructies aan te brengen bij een verbouwing. Ter versteviging of als dragende constructie is staal goed te verwerken in de bestaande bouwstructuur. Wij werken volgens landelijke normen en aan de hand van richtlijnen van de Dienst Stedelijke Ontwikkeling, Den Haag.

Gevelwerken

Alexandria Garantie Aannemers is de specialistische aannemer voor gevelwerk in Den Haag en Wassenaar. Gevelreiniging met hoge druk in het kader van periodiek onderhoud, of de reparatie van voegwerk om het aanzicht van uw woning te verbeteren of impregnatie ter bescherming van de gevel verzorgen wij met aandacht en oog voor detail.

Voor elk soort werkzaamheden dat wij voor u mogen uitvoeren zorgen we ervoor dat u zonder meer tevreden bent met het resultaat. Klik hieronder op de button en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo