afgekrabd en geschuurd kozijn van een woning in de archipelbuurt

Alexandria voor al uw schilderwerk in Den Haag en omstreken

Het aannemersbedrijf Alexandria mag zich al meer dan 20 jaar dé meesterschilder van Den Haag en omstreken noemen. Alexandria Meesterschilders is een landelijk erkend schildersbedrijf en levert kwalitatief hoogstaand schilderwerk in Den Haag en omstreken. Binnenschilderwerk, buitenschilderwerk en wandafwerking wij voeren het deskundig voor u uit. Of u nu een binnen- of een buitenschilder nodig heeft. Wij nemen u het tijdrovende schilderwerk uit handen.

Meesterschilder

Schilderen is zowel een kunst als een vak, dat wij nauwgezet uitoefenen. Schilderen vraagt kennis van materialen, een neus voor kwaliteit, gevoel voor trends en oog voor details. De titel meesterschilder krijg je niet zomaar. Alleen schildersbedrijven die zich onderscheiden door continu vakwerk van hoog niveau, mogen zich meester noemen. De kwaliteit wordt gewaarborgd door ervaren en gediplomeerde vakspecialisten die hun werk met passie uitvoeren.

voorbereidingen voor het sauzen van wanden en plafonds in een woning
 buitenschilderwerk aan  een monumentale gevel in de Borneostraat 229

Uw wensen staan centraal

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, binnen- of buitenschilderwerk, bij Alexandria staan uw wensen centraal. Als u ons inschakelt, komen we eerst bij u langs om uw wensen te inventariseren, we stellen de werkomvang vast en maken een uitgebreide gespecificeerde offerte. Na goedkeuring maken we een werkplan en starten we met het schilderwerk.

Vrijblijvende offerte

Wilt u een erkend schildersbedrijf in Den Haag inschakelen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op voor een kosteloze werkopname.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo