Nieuwe keuken in belgisch park

Bouwprojecten in Belgisch Park

Alexandria Garantie aannemers is het aannemersbedrijf in Den Haag dat bij uitstek voor uw bouwproject in Belgisch Park, Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie en restauratie, vochtbestrijding, verbouwingen en onderhoud aan monumentale woningen. 

Vraag een offerte aan

Projecten in Belgisch Park

In Belgisch Park worden veel woningen verhuurd als woonruimte voor expats of als vakantieverblijf. Wij verzorgen het periodiek onderhoud en kunnen helpen met het (opnieuw) verhuur klaar maken van uw woning. Naast onderhoud, renovatie en restauratie kunt u ons ook inschakelen voor kleine of grote verbouwingen. Wij geven graag advies over de mogelijkheden voor aanbouw, uitbouw of verbouw - voor meer ruimte en wooncomfort. Laat u door Alexandria adviseren over ecologische bouwmaterialen, oplossingen, en welke vergunningen er nodig zijn. 

Aannemer Alexandria aan het werk in Belgisch Park
Verbouwing toilet - voor de start

Belgisch Park - Beschermd stadsgezicht

De wijk Belgisch Park ligt ten noordoosten van de Badhuisweg, direct achter de pier van het Scheveningse strand. Het Belgisch Park is beschermd stadsgezicht en wordt in het noorden begrenst door de Zwolsestraat. Ten oosten van de Haagse wijk liggen de Pompstationsweg en de Nieuwe Scheveningse Bosjes. Voor projecten in Belgiscg Park kunnen wij u zonder meer van dienst zijn.

Waardeontwikkeling vastgoed Den Haag en periodiek onderhoud

De waardeontwikkeling van vastgoed in Den Haag heeft een forse groei laten zien in de afgelopen decennia, met name in Belgisch Park. Voor waardebehoud en toekomstige waardeontwikkeling van uw woning is periodiek onderhoud van essentieel belang. Slecht uitgevoerde werkzaamheden, of achterstallig onderhoud, kunnen een positieve waardeontwikkeling in de weg staan. Schakel daarom de vakmensen in van Alexandria Garantie Aannemers voor periodiek onderhoud, uw vertrouwde aannemer in Belgisch Park.

Belgisch Park aannemer offerte

Vraag naar de mogelijkheden voor een verbouwing van een herenhuis of woning in de parkachtige omgeving van Belgisch Park. Wij zijn u graag van dienst met verbouwingen, periodiek onderhoud, renovatie of restauratie van monumentaal vastgoed in deze prachtige Haagse wijk. Vraag direct een offerte aan bij de uw aannemer in Belgisch Park.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo