Onderhoud

nieuw geplaatste keuken in een woning in de archipelbuurt

Onderhoud

Bij onderhoud van uw woning gaat het om het herstel of het vervangen van delen van de woning waarbij het wooncomfort gelijk blijft. Regelmatig onderhoud is daarom nodig om uw wooncomfort te garanderen. Hoe regelmatig er onderhoud nodig is, is een lastige vraag. Het hangt niet alleen af van de kwaliteit van de bouwmaterialen, bedrading en behuizing. Het hangt ook af van hoe intensief er geleefd wordt.

Compleet

Een woning waar slechts één persoon in woont, heeft een stuk minder te verduren dan een woning waar vier personen in wonen. Daarnaast spelen factoren als hygiëne, optrekkend vocht, isolatie en regelmatige ventilatie ook een rol bij het onderhoud. Alexandria Garantie Aannemers herstelt en onderhoudt uw volledige woning. Van houten, kunststoffen en stalen kozijnen, muren, elektra, rieten daken tot aan keukens, badkamers en vloeren. U kunt het zo gek niet bedenken.

Vloerbalken vernieuwen in een hofjeswoning in de Bankastraat
onderhoudschilderwerk aan een woning aan de kerkhoflaan

Vraag een offerte aan

Onderstaande check dient als spambescherming. Volg de aanwijzingen.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo