onderhoud aan de buitenkant, het balkon wordt vernieuwd

Onderhoud

Bij onderhoud van uw woning gaat het om het herstel of het vervangen van delen van de woning waarbij het wooncomfort gelijk blijft. Regelmatig onderhoud is daarom nodig om het wooncomfort op niveau te houden!. Hoe vaak er onderhoud nodig is, is een lastige vraag. Het hangt niet alleen af van de kwaliteit van de bouwmaterialen, bedrading en behuizing. Het hangt ook af van hoe intensief er geleefd wordt en waar de woning staat. Schilderwerk aan de kust heeft het zwaarder te verduren dan in de stad.

Compleet onderhoud

Een woning waar slechts één persoon in woont, heeft een stuk minder te verduren dan een woning waar vier personen in wonen. Daarnaast spelen factoren als hygiëne, optrekkend vocht, isolatie en regelmatige ventilatie ook een rol bij het onderhoud. Alexandria Garantie Aannemers herstelt en onderhoudt uw volledige woning. Van houten, kunststoffen en stalen kozijnen, muren, elektra, rieten daken tot aan keukens, badkamers en vloeren. U kunt het zo gek niet bedenken.

Vloerbalken vernieuwen in een hofjeswoning in de Bankastraat
onderhoudschilderwerk aan een woning aan de Gerrit Jan van der Veen straat

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo