eindresultaat van binnenschilderwerk van een woonkamer in een monumentaal pand

Binnenschilder in Den Haag en omstreken

Alexandria Meesterschilders kan in uw woning schilderwerk verrichten aan uw wanden, plafonds, kozijnen, deuren en kasten. Ook kunt u bij ons terecht voor stucwerk en behangen. Mocht het nodig zijn, kunnen wij voorafgaand aan het schilderwerk vochtschade herstellen en maatregelen voor vochtbestrijding treffen. 

Voor het schilderen of behangen van uw wanden bieden wij verschillende mogelijkheden voor wandafwerking van muurverf tot patroonbehang, van glasweefselbehang tot sierlijsten.  Wij lakken kozijnen, deuren en kasten met verf of beits. 

Of het nu gaat om houtwerk, kunststof of metaal. Wij werken met kwalitatief hoogstaande, oplosmiddelarme lakken. Onze schilder let op een mooie afwerking, maar ook op het behouden van een goede vochtwering door ervoor te zorgen dat het kit- en isolatiewerk bij naden van kozijnen in goede conditie zijn.

Onderhoud

Schilderwerk moet regelmatig onderhouden worden. Afhankelijk van de omstandigheden (binnen, buiten of vochtige omstandigheden) moet iedere vijf tot tien jaar opnieuw geschilderd worden. Bij onderhoud wordt het geschilderde materiaal beoordeeld en worden de verouderde verflagen waar nodig verwijderd. Zo nodig wordt reparatiewerk verricht aan de oppervlaktes. Meerjarig garantie-onderhoudslabel gedegen onderhoud gaat verder dan alleen ervoor zorgen dat het schilderwerk in goede staat is. U wilt immers ook graag antwoord hebben op vragen als: hoe is het gesteld met het hout, kan het worden geschilderd of moet het hout eerst worden gerepareerd? Wanneer u uw woning laat schilderen door Alexandria, kunt u vragen om het meerjarig garantie- onderhoudslabel. Het Alexandria onderhoudslabel is een duidelijk en transparant onderhoudsrapport. Daarin staat de conditie van het betreffende woningonderdeel vermeld. Daarnaast vindt u wat er op korte- of lange termijn aan uw woning zou moeten worden hersteld. Zo krijgt u een overzichtelijk en objectief beeld van de onderhoudsstaat van uw woning.

schilderwerk aan plafonds en interieur van een woning aan het Prinsevinkenpark
schilderwerk aan wanden van een woning in de riouwstraat in den haag

Schilderrestauratiewerk

Het uitgangspunt bij restauraties van decoratief schilderwerk is het behoud van de historische waarde van het object. Voorafgaand aan een restauratie wordt waar nodig kleuronderzoek uitgevoerd door een expert. Op basis van deze inventarisatie wordt een restauratieplan opgesteld en uitgevoerd. De meesterschilders van Alexandria beheersen ambachtelijke methoden, zoals de penselentechniek, voor het uitvoeren van vakkundige restauraties. Daarnaast zijn we in staat marmerimitatie te schilderen en garanderen wij specialistische (wand)afwerking

Alexandria Meesterschilders kan in uw woning schilderwerk verrichten aan uw wanden, plafonds, kozijnen, deuren en kasten. Ook kunt u bij ons terecht voor stucwerk en behangen.

Wilt u een erkend schildersbedrijf in Den Haag inschakelen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op voor een kosteloze werkopname.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo