Aannemer Leidschendam

Renovatie door aannemer in Leiden

Aannemer Leidschendam? Kies Alexandria Garantie Aannemers

Centraal gevestigd in de regio Den Haag. Alexandria Garantie Aannemers staat al vier generaties garant voor vakmanschap. Onze hoogopgeleide vakmensen hebben expertise op het gebied van renovatie en restauratie, verbouw en onderhoud, met een voorliefde voor authentieke panden.

Vraag een offerte aan

Uw erkende aannemer in Leidschendam

In Leidschendam zijn 42 rijksmonumenten waaronder vele statige panden en een zestigtal gemeentelijke monumenten. In monumentale panden is extra aandacht voor authentieke elementen essentieel. Alexandria heeft de expertise om stucwerk en houten elementen in originele staat te herstellen, en combineert bij uitbreidingen ambachtelijke vakwerk met moderne technieken om eenzelfde stijl te bewaren. De lijst van werkzaamheden die wij voor u als aannemer in Leidschendam kunnen uitvoeren is lang. Om enkele voorbeelden te geven volgt een beperkte opsomming;

• Renovatie van slecht onderhouden woningen

• Restauratie van monumentale panden

• Plaatsen van een aanbouw voor meer ruimte

• Onderhoud om wooncomfort te garanderen

• Houtrot herstel

Maatregelen tegen vocht

Aannemer in Leiden voor authentieke panden
Vloerbalken vernieuwen door aannemersbedrijf

Schilderwerk en vloeren

Naast reguliere werkzaamheden als aannemer in Leidschendam zijn wij ook een erkend Meesterschilders bedrijf. Schakel ons ook in voor al uw binnen- en buitenschilderwerk. Wij leveren de meest duurzame vloeren die vandaag de dag verkrijgbaar zijn in Terrazo, Marmer of Epoxy en parketvloeren. Een goed geïnstalleerde ondervloer al dan niet met vloerverwarming kan het woongenot aanzienlijk verhogen.

• Isolatie tegen kou en vocht

• Geluidsisolatie

• Brandwerendheid

• Vloerverwarming

Tevreden klanten

Als erkende en gecertificeerde garantieaannemer doen wij er alles aan om onze klanten keer op keer tevreden te stellen met ons werk. Wij zijn aangesloten bij OnderhoudNL, hiermee kunt u ervan op aan dat wij de juiste vak en bedrijfstechnische diploma’s hebben. Opdrachtgevers beoordeelden ons in veertig reviews op de site van 'Klanten Vertellen' gemiddeld met 9,4/10. Wij zullen er ook alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij de realisatie van uw project. Ook voor kleine opdrachten bent u bij ons verzekerd van vakmanschap met zorg en aandacht, en scherp oog voor detail. Vraag vandaag een offerte aan, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op met een voorstel.

Neem contact op met Alexandria Garantie Aannemers in Den Haag voor meer informatie!

Vraag een offerte aan

Onderstaande check dient als spambescherming. Volg de aanwijzingen.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo