Buitenschilderwerk aan een monumentaal pand in de archipelbuurt in den haag

Binnen- en Buitenschilderwerk voor woningeigenaren in Den Haag en Wassenaar

Alexandria Meesterschilders is de schilder van Den Haag en omstreken voor binnen- en buitenschilderwerk. Wij zijn een landelijk erkend schildersbedrijf en staan voor kwaliteit en hoogstaand schilderwerk.

Huis laten schilderen

Als woningeigenaar weet u hoe belangrijk het onderhoud van houten kozijnen en authentieke elementen is. Om de vijf tot tien jaar moet schilderwerk worden onderhouden. Door dit uit te stellen heeft men uiteindelijk vaak veel hogere onderhoudskosten. Uw huis laten schilderen door een erkende schilder uit Den Haag is wel zo vertrouwd. Vele woningeigenaren uit Den Haag en Wassenaar gingen u al voor. Uw huis schilderen is een klus die veel tijd kost en iets wat je beter aan vakmensen over kunt laten. In de winter kunt u het binnnenschilderwerk overlaten aan de Alexandria Winterschilder Den Haag

Schilder Den Haag

Alexandria Garantie Aannemers is dé Schilder in Den Haag. Of u nu op zoek bent naar een binnenschilder, buitenschilder of een winterschilder om uw huis te laten schilderen, wij zijn u graag van dienst. Schilderwerk zoals de trap verven of het plafond witten is voor ons dagelijkse routine. Ook wandafwerking met muurverf, behang of Frescoli kalkpleisters of sierlijsten kunt u aan ons overlaten.

(Binnen) Schilder Alexandria Meesterschilders helpt u met al het binnenschilderwerk, vochtschade herstel en stucwerk of behangen. Ook voor restauraties van decoratief schilderwerk kunt u op ons rekenen.

Wij zijn ook buitenschilder voor al het schilderwerk en het onderhoud van uw buitenmuren. In de voorbereidingsfase controleren wij nauwkeurig alle kozijnen en houtnaden en behandelen en repareren deze waar dat nodig is om te voorkomen dat vocht binnendringt.

Waarom je huis laten schilderen door Alexandria?

  • Meer dan 20 jaar Meesterschilder van Den Haag en omstreken
  • Gediplomeerde vakspecialisten
  • Uitgebreide gespecificeerde offerte
  • Breed scala aan technieken
  • Kwaliteitsproducten voor een duurzaam eindresultaat
  • Kwaliteitsnormen van OnderhoudNL Garantie
  • Meerjarig garantie- onderhoudslabel

Vraag een offerte aan voor uw schilderwerk in Den Haag of Wassenaar door ons formulier zo volledig mogelijk in te vullen en wij komen spoedig met een reactie!

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo