Gevelwerken

gevel renovatie van een balkon aan de Hogenhoucklaan in het benoordenhout

Gevelwerken

Een goed onderhouden gevel van een woning oogt niet alleen mooier, maar beschermt ook afdoende en voorkomt problemen zoals vochtoverlast en vervuiling. Gevelreiniging Wat het beste is voor uw gevel hangt af van de ondergrond, en de mate van vervuiling. Er bestaan namelijk meerdere straalmiddelen om een gevel te reinigen dan alleen zand. Het juiste straalmiddel hangt af van de steensoort en de soort vervuiling. Met een juiste verhouding van water, straalmiddel en (continu) druk is het vaak mogelijk om een gevel te reinigen met behoud van de originele voegen.

Voegwerk

Uiteraard zal na verloop van tijd het voegwerk in waarde afnemen. Wanneer dit gebeurt, herstellen wij het voegwerk vakkundig. We bieden alle gangbare mogelijkheden: platvol voegwerk, terughoudend voegwerk en knip- en/of snijvoegwerk. Waar nodig herstellen en/of vervangen wij ook alle scheurvormingen- en aangebracht staalwerk in uw gevel. Ook beschikken wij over de nieuwste technieken om kopieën te maken van (beschermde) beeldvorming in of op uw gevel.

renovatie van gevelwerk aan een erker van een woning aan de Statenlaan in het statenkwartier
herstel van metselwerk na gevelrenovatie villa aan de rijslag in den haag

Werkwijze

Als eerste verwijderen we het bestaande voegwerk. Dat kan door de voegen eruit te slijpen of door het uithakken van de bestaande voegen. Daarna wordt onze reinigingstechniek toegepast, waarna de gevel wordt gevoegd. Vooraf zetten wij een proefstuk van het voegwerk op. U weet dan hoe uw gevel er uit gaat zien. Door vervolgens de nieuwe gevel te laten impregneren, beschermt u hem en het nieuwe voegwerk tegen weersinvloeden. Uiteraard zijn er vele varianten om uw gevel in goede staat te houden. Voorkom schade en laat u door het team van Alexandria Garantie Aannemers op de hoogte houden van allerlei soorten geveltechnieken.

Een goed onderhouden gevel van een woning oogt niet alleen mooier, maar beschermt ook afdoende en voorkomt problemen zoals vochtoverlast en vervuiling.

Vraag een offerte aan

Onderstaande check dient als spambescherming. Volg de aanwijzingen.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo