brancheverenigingen, organisaties en samenwerkingen

Alexandria Garantie Aannemers levert topkwaliteit door samenwerking

Alexandria Garantie Aannemers in Den Haag spant zich dagelijks in om haar opdrachtgevers topkwaliteit te bieden. Wij zijn aangesloten bij verschillende ondernemings- en brancheorganisaties. Als opdrachtgever heeft u hierdoor de zekerheid dat wij werken volgens strikte criteria voor onder andere kwaliteit, garantie, deskundigheid, duurzaam ondernemen

Alexandria Garantie Aannemers is een OnderhoudNL Garantie-bedrijf

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen schilders- en onderhoudsbedrijven deelnemen met bedrijfstechnische en vakdiploma’s en de vereiste ondernemerskwaliteiten. Een OnderhoudNL Garantie-bedrijf biedt optimale betrouwbaarheid, vakkundigheid en zekerheid. Als opdrachtgever kunt u vertrouwen op de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de garantie. 

brancheverenigingen, organisaties en samenwerkingen
brancheverenigingen, organisaties en samenwerkingen

Bouwend Nederland

Vanzelfsprekend is Alexandria Garantie Aannemers lid van Bouwend Nederland, de vereniging van bouw- en infrabedrijven. Met 4300 aangesloten bedrijven is Bouwend Nederland de grootste ondernemersorganisatie in de bouw. De brancheorganisatie bouwt net als wij aan duurzame verbetering van de leef- en woonomgeving.

Veilig werken

Veilig werken staat bij ons voorop. Onze mensen moeten na het werk weer gezond huiswaarts kunnen. VCA is dé standaard voor veilig, gezond en duurzaam werken. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Alexandria Garantie Aannemers is VCA-gecertificeerd. We organiseren regelmatig trainingen voor onze medewerkers om gezond en veilig te werken.

Vaklieden opleiden

Onze kwaliteit wordt grotendeels bepaald door de motivatie en de kwaliteit van onze medewerkers, stuk voor stuk vaklieden. Het opleiden van nieuwe medewerkers heeft continu onze aandacht. Alexandria Garantie Aannemers is erkend leerbedrijf en aangesloten bij SBB, de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven. Leerlingen kunnen bij ons in een stage of leerbaan het vak leren. Met SBB spreken we af wat de student moet weten en kunnen.

Monumenten

Alexandria Garantie Aannemers is gespecialiseerd in onderhoud van monumentale panden. We hebben veel kennis van speciale technieken die aansluiten bij de ambachtelijke werkwijze van jaren geleden. Wij zijn daarom regelmatige bezoekers van de Monumenten Community op de website Monumenten.nl. Hier delen professionals, eigenaren en liefhebbers kennis en ervaring. Onder meer over het onderhoud van monumentale panden.

Kennis delen

Via zusterbedrijf Mark & Marchand Makelaars, Taxateurs, Projectontwikkelaars is Alexandria Garantie Aannemers aangesloten bij FIABCI Netherlands, het Nederlandse chapter van de internationale netwerkorganisatie FIABCI. Aan deze organisatie zijn gerenommeerde organisaties uit de wereld van real estate verbonden, zoals gecertificeerde makelaars, projectontwikkelaars, bouwbedrijven, architecten en notarissen. In FIABCI-verband delen we ‘best practices’ en wisselen we ervaringen uit. FIABCI heeft een ethische code ontwikkeld. Samen met de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal looft FIABCI jaarlijks de Prix d’Excellence in diverse categorieën uit aan bijzondere projecten.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo