restauratie van gipsen ornamenten in een woning in de archipelbuurt in den haag

Wandafwerking in Den Haag en omstreken

Wilt u uw wanden laten verven of behangen? Dan zijn er veel mogelijkheden om uit te kiezen; van muurverf tot patroonbehang, van glasweefselbehang tot sierlijsten. Wij adviseren u graag bij het kiezen van de juiste wandafwerking: verf, het juiste behang, of een combinatie daarvan.

Latex muurverf, behang en fotobehang

Latex, een acrylhoudende verf, wordt meestal aangebracht met een roller. Het is ook mogelijk om latex te laten spuiten. In dat geval moet het stucwerk perfect zijn afgewerkt, omdat oneffenheden zichtbaar blijven. Behang, u kiest voor behang omdat u het mooi vindt of wanneer de wand niet meer in goede staat is en u geen nieuwe stuclaag op de muur wilt aanbrengen. Met de nieuwe generatie vliesbehang zijn prachtige resultaten te boeken. U kunt ervoor kiezen een kamer volledig te behangen maar ook om één wand te accentueren. De keuze in behang is enorm en verandert elk jaar. Wij bieden meer dan honderd mogelijkheden. Geprinte wandtextiel of folie: Een vrij nieuwe ontwikkeling is de mogelijkheid om uw eigen digitale print te maken. Hiermee kunt u een favoriete foto op behangpapier of wandtextiel laten printen. De foto kan ook op andere materialen worden aangebracht, bijvoorbeeld op planken en panelen.

Wandreparatie en afwerking door schade van vochtproblematiek in een woning in duinoord
oude sierwanden herstellen in een trapgat van een woning aan de laan copes van cattenburch

Glasweefselbehang

Glasweefselbehang is sterk, duurzaam en uiterst geschikt voor slechte muren. U kunt kiezen uit verschillende structuren, dessins en patronen, waardoor u met glasweefselbehang heel decoratief kunt werken. Glasweefselbehang is met latex muurverf af te werken in talloze kleuren. Sierlijsten Om uw ruimte nog meer karakter te geven, bieden wij een ruime keus aan sierlijsten. Sierlijsten worden rondom de wanden aangebracht om deze extra sfeer en accent te geven. Of het nu gaat om een strakke, klassieke of juist een eenvoudige uitstraling, er is altijd wel een sierlijst die past bij uw smaak en de sfeer van uw interieur. Wij kunnen uw adviseren welke sierlijsten het beste bij uw woning passen.

Frescolori wandafwerking

Frescolori zijn kalkpleisters in kleur. Deze manier van wandafwerking geeft uw interieur een eigentijdse uitstraling. Met Frescolori kan een heel breed scala aan totaal verschillende decoratieve wandafwerkingen, structuren en kleuren gerealiseerd worden.

Er zijn veel mogelijkheden om uit te kiezen; van muurverf tot patroonbehang, van glasweefselbehang tot sierlijsten.

het zagen van sierlijsten ten behoeve van wandafwerking in een woning archipelbuurt

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo