onderhoud aan gevelornamenten vanwege houtrot in de archipelbuurt in den haag

Onderhoud voor zowel VVE als voor particulieren woningeigenaren in Den Haag

Van bouwkundige inspectie tot onderhoudsplan en het uitvoeren van periodiek onderhoud. Zowel particuliere woningeigenaren als vele Vereniging van Eigenaren (VvE) in Den Haag maken gebruik van onze diensten voor het preventief en gepland onderhoud van hun vastgoed.

VvE onderhoud Den Haag

Zoek u een goede aannemer in Den Haag voor uw VvE? Maak dan ook gebruik van onze expertise op het gebied van VvE onderhoud in Den Haag. Ons werkgebied omvat met name de wijken Duinoord, Statenkwartier, Archipelbuurt, Prinsevinkenpark, Willemspark en Benoordenhout.

Checklist voor visuele inspectie

Alexandria BV helpt u graag met het opstellen van een onderhoudsplan. Op basis van onze ruime ervaring met vastgoedbeheer voor VvE in Den Haag hebben wij een uitgebreide checklist voor visuele inspectie samengesteld.

Jaarlijks onderhoud VvE

Er zijn zaken zoals het onderhoud aan verlichting die meestal worden betaald uit de jaarlijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren. Jaarlijks of bijvoorbeeld om het jaar zou de staat van de verf en de gevels zelf moeten worden beoordeeld. Regelmatige controle op lekkages kan grote schade en met zich meebrengende kosten voorkomen.

Groot onderhoud VvE

Eens in de zoveel jaar staat ieder pand in de stijgers. Hoe vaak het onvermijdelijk groot onderhoud nodig is hangt af van de situatie en het gebruik, maar over het algemeen geldt dat het periodiek inplannen van groot onderhoud lagere kosten met zich meebrengt, dan het onderhoud op zijn beloop laten, met alle gevolgen van dien.

Betrouwbare aannemer Den Haag

Wij doen het onderhoud aan vele authentieke panden in uw buurt in Den Haag. Wij nemen de zorg voor het onderhoud aan uw vastgoed graag uit handen. Alexandria is uw betrouwbare aannemer in Den Haag met landelijke erkenning en met de benodigde expertise in huis. Ons personeel wordt voortdurend bijgeschoold om bij te blijven met de nieuwste technieken.

Wij leveren een compleet onderhoudspakket en staan garant voor kwaliteit, maatwerk en zijn bekend om onze persoonlijke aanpak. Informeer naar de mogelijkheden voor een onderhoud VvE plan en vraag een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo