Renovatie - Restauratie

Restauratie timmerwerk aan een muurornament door timmerman aan het Prinsevinkenpark

Renovatie

Bij renovatie gaat het om het gedeeltelijk vernieuwen van een woning door veranderingen aan te brengen of door de woning te vergroten. Het is nodig een woning of onderdelen ervan te renoveren wanneer ze slecht onderhouden is, of wanneer ze voor het behoud van wooncomfort vernieuwd moet worden.

Restauratie

Bij restauratie gaat het om het herstellen van monumentale panden of onderdelen in de oorspronkelijke stijl. Een gerestaureerd pand of onderdeel ervan (trap, vloer, keuken, gevel, plafond) is een investering die zijn geld meer dan waard is. Niet alleen is het een investering die een leven lang meegaat, maar het geeft ook karakter aan een woning.

Ons specialisme

De kunst bij het restaureren is om zoveel mogelijk de authenticiteit te bewaren van het aanzicht, het materiaal en de bouwstructuur. Daarnaast gaat het om de harmonie met moderne elementen aan het pand, zoals verlichting, bedrading en elektrisch apparatuur.

 Alexandria specialiseert zich in het herstellen van authentieke panden in de originele staat. We denken graag met u mee over uw restauratieproject.

restauratie van de gevel van een woonhuis aan de Alkemadelaan in het benoordenhout
Restauratie van balkon aan een woning in het Prinsevinkenpark

Uw partner in hoogstaand onderhoud en hoogwaardige restauratie

Bij Alexandria kunt u terecht voor uw gehele pand, of herstel van uw trap, tafel, marmeren vloer, vloerelementen, houten klossen en gevels. Daarnaast zijn we in staat om restauratie gerelateerde problemen, zoals optrekkend vocht, blijvend te bestrijden en waar nodig nieuwe staalconstructies aan te brengen. Uiteraard doen deze aanpassingen geen afbreuk aan het karakter van uw woning. Alexandria verzorgt uw renovatieproject tot in de puntjes. Details worden naar uw wensen afgewerkt. We blijven net zo lang naar perfectie streven totdat u helemaal tevreden bent. Uw woning wordt integraal opgeknapt en grondig gerenoveerd. Wilt u uw woning laten renoveren? We horen graag uw wensen en komen samen tot een mooi resultaat.

Vraag een offerte aan

Onderstaande check dient als spambescherming. Volg de aanwijzingen.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo