Alexandria Garantie Aannemers- en Schildersbedrijf B.V.

Wij zijn onderdeel van Jemastic Holding en zijn een landelijk erkend aannemings- en schildersbedrijf op het gebied van:

Daarnaast is Alexandria specialist in onderhoud, terrazzo- en schilderwerkzaamheden. Alexandria richt zich op het marktsegment van particuliere woningen, zoals vrijstaande huizen, twee onder één kap huizen, villa′s, appartementen, bungalows, split-level woningen en herenhuizen. Ook dient Alexandria zakelijke klanten zoals gemeente en overheid, verenigingen van eigenaren en bedrijven die gevestigd zijn in monumentale en vrijstaande panden.

Persoonlijke aandacht

Omdat ons bedrijf overzichtelijk en transparant is, is er veel persoonlijke aandacht en goed overleg, waardoor we in staat zijn een uitstekende service te geven. We zijn trots op onze producten en de efficiëntie waarmee we werken. Door speerpunten zoals kwaliteit, betrouwbaarheid en kostenbeheersing bouwt Alexandria op een effectieve manier aan het resultaat voor ieder project, voor zowel zakelijke als particuliere doeleinden. Het project wordt nauwkeurig beheerd door budgetgerelateerd te werken.

Juiste houding

Omdat we streven naar perfectie doen we geen concessies aan de kwaliteit van materialen. Door regelmatig met u af te stemmen waarborgen we een vlot verloop van het project en kunnen we zo nodig bijstellen. Wij scheppen overzicht op de werkplek door secuur te werken zonder afleiding van muziek. We ruimen na elke werkdag op met zorg voor het milieu en respect voor uw woonomgeving. Met andere woorden, Alexandria beschikt over de expertise, middelen en de juiste houding om uw aannemingsproject op tijd en succesvol op te leveren.

Jarenlange praktijkervaring in binnen- en buitenland

Alexandria opereert behalve in Nederland ook in België, Duitsland, Zwitserland en Portugal. We onderscheiden ons door het leveren van herkenbaar en hoogwaardig vakwerk, dat gepaard gaat met een uitstekende service en degelijke bewaking op basis van jarenlange praktijkervaring. Wat ons bedrijf bijzonder maakt, is de liefde en trots voor ons vak. Er is werkelijk niets uitdagender dan de verwachtingen van onze klanten waar te maken en zelfs te overtreffen.

Vereiste expertise

De directie, toezichthouders en uitvoerders van Alexandria beschikken over een scala aan vereiste expertise. Met deze ervaring en de daarbij behorende verplichte bijscholing kunnen we innovatieve renovatie- en onderhoudsmethoden integraal doorvoeren. Om veranderingen in de markt te kunnen blijven realiseren, doet Alexandria marktonderzoek naar nieuwe ontwikkelingen in werkwijzen en bouwmaterialen. Hierdoor kan Alexandria blijven innoveren en inspelen op de wensen van particuliere en zakelijke klanten.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo