Aannemer aan het werk in het Van Stolkpark Den Haag
Schilder aan het werk in het Van Stolkpark in Den Haag

 

Bouwprojecten in het Van Stolkpark

Zoek u een aannemer in het Van Stolkpark? Het Van Stolkpark is bestempeld als Rijksbeschermd Stadsgezicht, vandaar dat er extra scherp wordt gekeken naar bouwvergunningen. Als het gaat om een project dat aan de commissie welstand moet worden voorgelegd, kunnen wij als aannemer in het Van Stolkpark helpen met het aanvragen van een omgevingsvergunning en overleggen met omwonenden of de wijkvereniging.

Welstandscriteria voor aan- en uitbouwen

Voor aan-en uitbouwen moet u rekening houden met welstandscriteria en de bouwverordening. Bij Alexandria Garantie Aannemers kennen we alle regels waaraan een bouwproject moet voldoen. Wij bekijken graag samen hoe wij uw woonwensen waar kunnen maken binnen de kaders van de wet- en regelgeving.

Verduurzaming door aannemer in Van Stolkpark

Als u plannen heeft om uw woning of kantoor in het Van Stolkpark te laten verduurzamen kan het interessant zijn subsidie aan te vragen. Denk bij verduurzaming aan het plaatsen van dubbele beglazing, zonnepanelen, of isolatie van muren en dak, in combinatie met onderhoud of een renovatie. Alexandria heeft brede ervaring met verduurzamingsprojecten in het Van Stolkpark.

Restauratie en onderhoud monumentale panden Van Stolkpark

Het Van Stolkpark is een van de meest exclusieve wijken van Den Haag. Dit monumentale villapark in stadsdeel Scheveningen geeft onderdak aan particulieren, maar ook bedrijven en ambassades zijn hier gevestigd. Aan de Parkweg, Prof. P.S. Gerbrandyweg, Belvedèreweg en Hogewegzijn staan verschillende woningen die als Rijksmonument zijn aangewezen. Met zorg en aandacht voor het nationaal erfgoed dat deze wijk rijk is, werken wij graag in deze prachtige wijk. Zo verzorgen wij het periodiek onderhoud, restauraties of renovaties aan diverse monumentale panden in het Van Stolkpark.

Aannemer Van Stolkpark offerte

Vraag nu een offerte aan bij Alexandria Garantie Aannemers voor de verbouwing, renovatie of restauratie van uw woning of kantoorpand in het Van Stolkpark. U vindt ons vlakbij, in het Duinoord Business Center, aan het Sweelinckplein nummer 1, op vijf minuten van het Van Stolkpark.

Wat uw woonwensen ook zijn, Alexandria Aannemers biedt u de juiste bouwbegeleiding en een team van gespecialiseerde experts voor iedere klus.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Schakel ons bijvoorbeeld in voor:

  • Verbouw
  • Aanbouw
  • Uitbouw
  • Onderhoud
  • Timmerwerk
  • Vochtbestrijding
  • Stucwerk
  • Staalconstructiewerk
  • Gevelwerken
  • Renovatie en Restauratie

 

Vraag vandaag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo