eindresultaat van ambachtelijk stucwerk aan wanden en plafonds van een woning in de archipelbuurt den haag

Stucwerk

Stukadoren is het aanbrengen van een laag mortel en/of gips van enkele millimeters tot enkele centimeters dik op een muur, gewelf of plafond. Het wordt toegepast om een ruwe wand of plafond een mooie afwerklaag te geven. Vakkundig aangebracht stucwerk verhoogt uw woongenot en de waarde van uw woning. Het heeft een esthetisch effect. Daarnaast bevorderen goed gestuukte muren de vochtwerendheid en thermische isolatie van muren, gewelven en plafonds.

Ambachtelijk stucwerk

Alexandria Garantie Aannemers is gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van stucwerk en ornamenten in bestaande panden en appartementen. Ook in herenhuizen herstellen we het stucwerk in de sfeer van weleer. We leveren ambachtelijk, haaks en waterpas stucwerk af. Er kunnen naar wens ook nieuwe– of replica ornamenten op het stucwerk worden aangebracht. In overleg kunnen we het stucwerk afwerken door middel van meesterlijk schilderwerk. 

Stucwerk renovatie in de archipelbuurt na waterschade
 plafondlijsten en plafondornamenten aan brengen in een woning in de Merkusstraat in het bezuidenhout

Alexandria Garantie Aannemers is gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van stucwerk en ornamenten in bestaande panden en appartementen.

 

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo