bouwtekeningen ten behoeve van het plaatsen van een badkamer aan het Sweelinckplein

Alexandria Garantie Aannemers- en Schildersbedrijf BV uit Den Haag

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, binnen- of buitenwerk, Alexandria speelt glashelder op al uw wensen in. Kenmerkend voor onze werkwijze is een vrijblijvende werkopname. We staan bekend om het leveren van een goede kwaliteit.

  • We komen op de bouwlocatie en inventariseren uw wensen
  • De werkomvang wordt bepaald en uitgewerkt tot een uitgebreide gespecificeerde prijsopgaaf
  • Bij wederzijdse goedkeuring beginnen we aan het bouwproject, waarbij u bij Alexandria gemakshalve één aanspreekpunt heeft. We maken een werkplan en de bouw kan beginnen
  • Alexandria B.V. houdt u wekelijks op de hoogte van de voortgang van het bouwproject. Er wordt een evaluatie gemaakt van het verloop van het project, het resultaat en er wordt gekeken of alles naar wens loopt. Dit gebeurt door persoonlijk met u af te stemmen.

Alexandria BV de Haagse specialist in onderhoud, terrazzo- en schilderwerkzaamheden

Alexandria Garantie Aannemers richt zich op het marktsegment van particuliere woningen, zoals vrijstaande huizen, twee onder één kap huizen, villa′s, appartementen, bungalows, split-level woningen en herenhuizen. Ook dient Alexandria zakelijke klanten zoals gemeente en overheid, verenigingen van eigenaren en bedrijven die gevestigd zijn in monumentale en vrijstaande panden.

projectresultaat

Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. Het scherpt gemaakte afspraken verder aan, maakt onvoorziene werkzaamheden bespreekbaar en draagt bij tot het leveren van een bevredigend projectresultaat.

het bouwen van een steiger in de Riouwstraat ten behoeve van renovatie van een zolderetage
steiger ten behoeve van onderhoudswerk aan de gevel van een kantoorpand aan het Sweelinckplein

Google Reviews

Bekijk de reviews van onze opdrachtgevers

Klanten Vertellen Reviews

Bekijk de reviews van onze opdrachtgevers

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo