timmerwerk ten behoeve van het restaureren van gevelornamenten op prinsevinkenpark 29

Authentiek vakmanschap in timmerwerk voor woningeigenaren in Den Haag

Alexandria Garantie Aannemers is de aannemer en het timmerbedrijf uit Den Haag en omstreken voor ambachtelijk timmerwerk. Wij hebben passie voor ons vak en zijn gespecialiseerd in de reparatie of vervanging van originele houten elementen van uw woning. Wij doen timmerwerk zowel aan binnen- als buitenkant van de woning

Alles wat van hout is kunnen wij repareren en in originele staat herstellen, of vervangen. Daarnaast maken wij ook inbouwmeubels op maat en helpen wij u bijvoorbeeld met de plaatsing en montage van dakkapellen.

Vraag een offerte aan

Timmerwerk binnen

Binnenshuis maken wij inbouwkasten en inloopkasten op maat, passend bij de stijl van uw woning. Ook plaatsen of vervangen wij lambrisering. Met reparaties aan kozijnen buiten helpen wij u graag. Wij hebben de vereiste expertise in huis om het nodige ambachtelijke timmerwerk uit te voeren aan uw woning.

Timmerman Den Haag

U kunt een van onze drie timmermannen snel inschakelen voor timmerwerk op locatie in de volgende buurten in Den Haag:

In onze werkplaats of op locatie denken zij met u mee voor maatwerk oplossingen. Wij maken gebruik van moderne technieken voor de reparatie or restauratie van originele houten elementen en ander timmerwerk voor uw woning in Den Haag. Ons houtwerk wordt natuurlijk op professionele wijze afgewerkt door onze schilders als dat nodig is. 

Eén van ons kan snel beschikbaar zijn voor timmerwerk en reparaties aan kozijnen, lambrisering, inbouwkasten of ornamenten. Ook voor grotere klussen zoals trappen of een dakkapel kunt u op ons rekenen.

Informeer naar onze beschikbaarheid voor een timmerman in Den Haag - of elders in de Regio Haaglanden - als de werkzaamheden niet in een van deze buurten zijn, kan het wat langer duren voordat wij u van dienst kunnen zijn.

Timmerwerk Den Haag

Vraag vrijblijvend een werkopname aan. Na inventarisatie van uw wensen op locatie komen wij met een gedetailleerde prijsopgave. Bij veel timmerwerk houden wij u wekelijks op de hoogte van de voortgang en heeft u een vast aanspreekpunt.

Vraag een offerte aan voor uw timmerwerk in Den Haag door ons formulier zo volledig mogelijk in te vullen en wij komen spoedig met een reactie! 

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo