Isolatiemateriaal met betere eigenschappen dan glas- of steenwol

Ecologische verbouwen: beter voor de wereld, beter voor uw woning

Alexandria Garantie Aannemers in Den Haag is specialist in het ecologisch restaureren, ecologisch verbouwen en verduurzamen van woningen. Bij voorkeur doe we dat zo duurzaam mogelijk. We gebruiken materialen die een minimale impact hebben op de leefomgeving. Materialen die milieuvriendelijk geproduceerd zijn en in de toekomst opnieuw gebruikt kunnen worden.
Hart voor de wereld waarin wij leven, dat is ons uitgangspunt. Standaard gebruiken we alleen hout met een FSC- of PEFC-keurmerk. Dat biedt de garantie dat het hout afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Wij gebruiken zoveel mogelijk watergedragen verfsoorten en hanteren de EU-normen voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Ecologisch verbouwen: alleen natuurlijke materialen.

Wij gaan graag met u in gesprek over duurzame materialen. Die zijn niet alleen beter voor het milieu, maar hebben ook andere voordelen, bijvoorbeeld een hoge isolatiewaarde en beter leefcomfort. Wij vertellen u graag meer over het gebruik van kurk, vlas, hennep, stro, schapenwol en andere natuurlijke materialen.

aanbrengen ecologisch afwerksysteem van ClayTec
overzicht van materialen van ClayTec

Hoogwaardige kwaliteit

Voor ons weegt zwaar dat we voor hoogwaardige kwaliteit kiezen bij een ecologische verbouwing. Duurzaamheid betekent voor ons niet alleen dat de gebruikte materialen gemaakt zijn zonder uitputting van de aarde. We selecteren ook materialen die lang meegaan. Soms zijn de initiële kosten wat hoger, maar dat verdient u op termijn terug doordat de materialen minder snel hoeven te worden vervangen.

Duurzame lakken en behang

Wij werken samen met gerenommeerde leveranciers van duurzame producten. Lakken en behang betrekken we onder andere bij het Britse Farrow & Ball. Zowel bij de productie als bij het gebruik van de materialen staat duurzaamheid voorop, gekoppeld aan de hoogste kwaliteit en uitstraling. De lakken zijn op waterbasis en het behangpapier komt uit duurzaam beheerde productiebossen.

Afval scheiden

Uiteraard houden wij ook bij het verbouwen en het verwerken van afval rekening met het milieu. We scheiden het afval en reinigen onze gereedschappen op milieuvriendelijke wijze. Materialen die opnieuw gebruikt kunnen worden, houden we apart. Zo kunnen bijvoorbeeld houten balken een tweede leven krijgen en nog decennia meegaan.

Meer informatie Ecologisch verbouwen in Den Haag?

Wij vertellen u graag meer. Neem vrijblijvend contact op met Mark Alexandria-Loeschke: T: 070 - 338 74 38

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo