Aannemer Voorburg Laan van  Nieuw Oosteinde

Aannemer Voorburg voor restauratie, renovatie, verbouw en woningonderhoud

Alexandria heeft haar kantoor in het centrum van Den Haag, aan het Sweelinckplein, niet ver van Voorburg, de geboorteplaats van Mark Alexandria.

Vraag een offerte aan

Alexandria aannemer in Voorburg

Het historische centrum van Voorburg en de omliggende lanen zijn kenmerkend door vele authentieke panden. Zo zijn het wijkgebouw aan de Bijelaan en landhuis Arendshoeve aangemerkt als beeldbepalende objecten in Voorburg. Aan de Herenstraat, Kerkstraat, de Parkweg en Oosteinde zijn tientallen gemeentelijke monumenten en Rijksmonumenten uit de 18e en 19e eeuw. Alexandria Garantie Aannemers staat voor 4 generaties en 100 jaar vakmanschap in vastgoed en onderhoud. Als erkende en gecertificeerde aannemer helpen wij met de realisatie van uw wensen in monumentale panden.

• Restauratie

• Renovatie

• Verbouw

• Onderhoud

Ook voor kleine klussen en periodiek onderhoud aan uw reguliere woning of woningen van uw vereniging van eigenaren, kunt u rekenen op ons vakmanschap.

Aannemer Voorburg woning Laan van  Nieuw Oosteinde
Aannemer Voorburg Laan van  Nieuw Oosteinde aanleg nieuwe electra

Onderhoud Woningen Voorburg

Het onderhoud aan woningen dat wij als aannemer in Voorburg voor u kunnen verzorgen is zeer divers. Zoals de foto's hier van een verbouwproject aan de Laan van Nieuw Oost Einde. Onze timmermannen leveren ambachtelijk vakwerk. Ook voor complexe problemen zoals vochtbestrijding in muren en vloeren hebben wij adequate oplossingen. Wij herstellen binnen beschadigd stucwerk in originele staat en doen reparaties en onderhoud aan de buitengevels. Als muren in zeer slechte staat zijn, kunnen we met staalconstructiewerk oude muren verstevigen.

• Timmerwerk

• Vochtbestrijding

• Stucwerk

• Staalconstructiewerk

• Gevelwerken

Hoe kunnen wij u als aannemer in Voorburg van dienst zijn? Ook als u nog geen concrete plannen heeft, kunnen wij helpen met de oriëntatie op de verbouwingsmogelijkheden van uw woning. Neem hiervoor gerust contact op! Vraag voor reguliere klussen en onderhoud in Voorburg vandaag direct een offerte aan, ga naar ons formulier via onderstaande blauwe knop en licht kort toe waar u aanvraag over gaat. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een offerte, of voor een vrijblijvende inspectie. Soms zijn er meer gegevens nodig zijn voor een nauwkeurige prijsopgave. Het is belangrijk dat al uw wensen tot in detail bij ons bekend zijn, zodat we een effectief plan van aanpak kunnen maken.

Neem contact op met Alexandria Garantie Aannemers in Den Haag. 

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo