Aannemers werk in de Archipelbuurt het restaureren van gevelornamenten op Laan Copes van Cattenburgh
timmerwerk in Archipelbuurt het restaureren van gevelornamenten op prinsevinkenpark 29

 

Alexandria is een typische Archipelbuurt Aannemer. Een Garantie aannemer met veel werkervaring in (ver)bouwprojecten in de mooie Archipelbuurt in Den Haag. Wij zijn uw aannemer voor particuliere renovaties, maar ook voor de grotere klussen zoals periodiek onderhoud voor een Vereniging van Eigenaren (VVE). We onderscheiden ons door het leveren van hoogwaardig vakwerk gepaard met uitstekende service. Dit komt door de vele werkzaamheden in de Archipelbuurt.

Wat kunnen we als Aannemer in de Archipelbuurt voor u doen?

Voor verschillende projecten in de Archipelbuurt in Den Haag kunt u bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een renovatie of restauratie, een volledige verbouwing, aanbouw of uitbouw en onderhoud aan uw woning. Wij staan bekend om ons geleverde maatwerk, de kwaliteit, ons oog voor detail en het persoonlijk contact. In deze historische wijk in Den Haag hebben wij al een aantal mooie opdrachten mogen uitvoeren. Wij zijn gespecialiseerd in het herstellen in de oude staat van karakteristieke panden in omgeving Den Haag. De restauratie en het behoud van authentieke elementen is absoluut specialistenwerk. Op onze projectenpagina vindt u meer informatie over onze opgeleverde verbouw en renovatie projecten in de Archipelbuurt

De Archipelbuurt: Prachtige Herenhuizen

De Archipelbuurt in Den Haag heeft nog steeds dezelfde allure als een eeuw geleden. Naast prachtige herenhuizen zijn in deze wijk ook een aantal ambassades, hoofdkantoren en het hoofdbureau van de politie in Den Haag te vinden. Vele huishoudens van over de hele wereld hebben zich hier over de jaren gevestigd. De expats van nu dragen nog steeds bij aan het historische, internationale imago van de buurt.

Restauratie en Renovatie in de Archipelbuurt

Veel woningen in de Archipelbuurt zijn gebouwd in het begin van de vorige eeuw. De statige huizen in Archipel hebben hun waarde en aanzien al die jaren weten te behouden. De imposante voorgevels geven vaak al een voorproefje van wat er achter de voordeuren verborgen gaat. Restauratie, renovatie en onderhoud in de Archipelbuurt moet dan ook met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd om zo de mooie authentieke elementen te behouden!

Wat uw woonwensen ook zijn, Alexandria Aannemers biedt u de juiste bouwbegeleiding en een team van gespecialiseerde experts voor iedere klus.

Meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Schakel eens bijvoorbeeld in voor:

  • Verbouw
  • Aanbouw
  • Uitbouw
  • Onderhoud
  • Timmerwerk
  • Vochtbestrijding
  • Stucwerk
  • Staalconstructiewerk
  • Gevelwerken
  • Renovatie en Restauratie

 

Vraag Vandaag Een Offerte Aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo