Vochtwerende folie in duurzaam verbouwde hofjeswoning alexanderhofje archipelbuurt

Aannemer Leiden? Alexandria aannemers is uw partner in woningonderhoud

Alexandria aannemers is centraal gevestigd in Zuid-Holland. Wij werken met name in de regio Haaglanden en de Bollenstreek aan de restauratie en renovatie van statige panden. Daarnaast doen wij het periodiek woningonderhoud voor VVE, regulier onderhoud en reparaties aan huizen, en het opknappen van woonruimtes voor de verhuur.

Vraag een offerte aan

Alexandria uw aannemer in Leiden

Universiteitsstad Leiden wordt gekenmerkt door haar vele authentieke panden. Onder de 1243 rijksmonumenten en 1598 gemeentelijke monumenten zijn vele woningen uit de 18e en 19e eeuw en woningbouwcomplexen van begin 20e eeuw. Alexandria aannemers legt zich me name toe op de restauratie en renovatie van authentieke panden uit deze periode. Bij restauratieprojecten streven wij ernaar om alle bouwelementen zoveel mogelijk tot de originele staat terug te brengen. In harmonie met bestaande elementen, bouwen we ook moderne apparatuur in, zodat u van alle gemakken voorzien bent.

elementen in oorspronkelijke stijl herstellen
ventilatie kelder ligusterstraat

Restauratie elementen in oorspronkelijke stijl

Een zorgvuldig uitgevoerde restauratie van oude elementen waarborgt de waarde van elk object. Onze vakmensen hebben hart voor hun ambacht en streven naar perfectie als het gaat om restauraties. En dat ziet u keer op keer terug in het resultaat. Houten trapleuningen Eiken vloerdelen Originele keukenkastjes Voegwerk gevel Stucwerk plafond Daar waar het bij restauratie en reparaties vaak gaat om details, gaan wij ook een grote verbouwing niet uit de weg.

Projecten Alexandria garantie aannemers in Leiden

Wij adviseren u graag. Als u plannen heeft voor de verbouwing van de keuken of badkamer, het plaatsen van een dakkapel, de aanbouw van een serre, of uitbouw voor uw kantoor aan huis, kunnen wij u helpen van constructieberekening tot oplevering. Verbouwing van keuken en badkamer Aanbouw van een serre Uitbouw voor kantoor aan huis Neem contact op als wilt weten wat de mogelijkheden zijn in uw woonsituatie. Weet u al precies waarvoor u een prijsopgave wilt doen? Vraag dan meteen via onderstaande knop een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo