werkzaamheden ten behoeve van ecologisch te verbouwen project in archipelbuurt in den haag

Optimaal gebruik van natuurlijke verschijnselen

Duurzaam bouwen gaat verder dan een gebouw dat lang mee gaat. Bij duurzaam bouwen draait het om het behoud van natuur en de mens. Het is de taak van de bouwer om zo duurzaam mogelijk te werken bij het realiseren van een gebouw. Duurzaam bouwen zorgt voor efficiënte gebouwen met een aangename en gezonde sfeer, waardoor ze toekomstbestendig zijn. Duurzaam bouwen kan in de essentie al geïmplementeerd worden. Zo kan de architect rekening houden met de oriëntatie van het gebouw, waardoor het optimaal gebruik kan maken van natuurlijke verschijnselen als zonlicht en wind.

Gezond, comfortabel en energiezuinig!

Daarnaast is goede isolatie een essentieel onderdeel van het ontwerpen en duurzaam bouwen. Natuurlijke energiebronnen kunnen optimaal benut worden door het aanbrengen van windmolens en/of zonnepanelen en/of andere duurzame energie bronnen. Alexandria maakt dan ook uitsluitend gebruik van duurzame materialen. Zo wordt er veelvuldig gebruik gemaakt van hout uit duurzaam beheerde bossen en herbruikbaar sloopmateriaal. Alexandria werkt nauw samen met de principaal en architect. Via het Alexandria concept blijven de contactlijnen tussen deze essentiële groepen zo kort mogelijk, waardoor er een optimaal bouwproces gerealiseerd kan worden. Alexandria realiseert een duurzaam gebouw, door milieubewust, en met gebruik van duurzame materialen, te bouwen. De gebruiker woont, werkt en leeft uiteindelijk gezond, comfortabel en energiezuinig.

vloerverwarming al onderdeel van duurzaam bouwen in de bankastraat archipelbuurt
renovatie van vloer van woning in de Aexanderhof in den haag ook wel bankahofje

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo