stukadoor bezig met stucwerk in de Merkusstraat in Den Haag

Renovatie aan dubbel bovenhuis in Bezuidenhout Den Haag

Aannemer Alexandria deed in Bezuidenhout dit project waarbij de woonkamer geheel werd gerenoveerd. Zo werd onder andere een nieuw plafond aangebracht met ornamentlijsten van gips. Na de aanleg van nieuwe elektra en aansluiting voor internet/tv werden de wanden gestuukt en gesausd. Het houtwerk werd van een nieuwe laklaag voorzien waarvoor wij de producten van Sikkens en Sigma gebruikten. Dit project was in samenwerking met Parkstaete Schilderwerken.

Aannemer Bezuidenhout voor ambachtelijk stucwerk

Alexandria Garantie Aannemers is gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van stucwerk en ornamenten in bestaande panden en appartementen. Ook in herenhuizen herstellen we het stucwerk in de sfeer van weleer. We leveren ambachtelijk, haaks en waterpas stucwerk af. Er kunnen naar wens ook nieuwe– of replica ornamenten op het stucwerk worden aangebracht. In overleg kunnen we het stucwerk afwerken door middel van meesterlijk schilderwerk.

stucwerk klaar gemaakt voor sauswerk in de Merkusstraat in het Bezuidenhout
restauratie na verwijderen kachel in de Merkusstraat in het Bezuidenhout

Onderhoudslabel

Wanneer u uw woning laat schilderen door Alexandria Aannemer voor Bezuidenhout, dan kunt u vragen om het meerjarig garantie- onderhoudslabel. Het Alexandria onderhoudslabel is een duidelijk en transparant onderhoudsrapport. Daarin staat de conditie van het betreffende woningonderdeel vermeld. Daarnaast vindt u wat er op korte- of lange termijn aan uw woning zou moeten worden hersteld. Zo krijgt u een overzichtelijk en objectief beeld van de onderhoudsstaat van uw woning.

Vraag een offerte aan

Terug naar projecten

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo