schuren van kozijnen ten behoeve van buitenschilderwerk monumentaal pand

Buitenschilder in Den Haag en omstreken

De buitenschilder moet nodig langskomen wanneer u merkt dat de verf van uw buitenmuren afpoedert of afbladdert. Dan heeft u waarschijnlijk al iets te lang gewacht met onderhoud. Ook als ramen en deuren gaan klemmen, of wanneer scheuren in het hout van kozijnen, deuren en ramen voorkomen is het verstandig om de buitenschilder in te huren.

Kitten is het behoud van uw buitenschilderwerk

Door naden en kieren in verbindingen kan condenswater van binnenuit het buitenschilderwerk aantasten. Daarom controleert Alexandria de kozijnen en houtnaden op scheuren en gaten en waar nodig worden ze geplamuurd en hersteld met een daarvoor bestemd preparaat op basis van twee componenten. Pas na deze voorbereiding kan worden geschilderd. Voor het schilderwerk worden de beste kwaliteitsproducten gebruikt, voor een duurzaam eindresultaat.

detailwerk aan huisnummer door fijnschilder
plamuurwerk bij onderhoud aan buitendeur in de Riouwstraat

Voor het schilderwerk worden de beste kwaliteitsproducten gebruikt, voor een duurzaam eindresultaat.

Wilt u een erkende buitenschilder uit Den Haag inschakelen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en wij nemen contact met u op voor een kosteloze werkopname.

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo