Vochtbestrijding Den Haag

het slopen van een keldervloer ten behoeve van vochtbestrijding in de wijk duinoord in den haag

Vochtbestrijding van woningen in Den Haag

Veel panden In de oudere buurten van Den Haag kampen met vochtproblemen. In Duinoord, Statenkwartier, Archipelbuurt, Prinsevinkenpark, Willemspark en Benoordenhout komen we regelmatig optrekkend vocht tegen in de muren of schimmel in huis.

Wij hebben ruime expertise op het gebied van vochtbestrijding in Den Haag. Duurzame oplossingen vragen om een grondige aanpak en maatwerk, zodat u verzekert bent dat de problemen met vocht en of schimmel niet terugkeren.

Impregnatie van gevels en muren

Vochtbestrijding in muren door impregnatie. Als de basis van muren van uw woning niet waterdicht is gemaakt met teer of op een andere manier water werend is gemaakt kan optrekkend vocht voor problemen zorgen. Dit presenteert zich in de vorm van afbladderende verf, vochtvlekken of erger; aangroei van schimmel.

Soms komt het vocht niet van onder het huis, maar van buiten. In dat geval is impregnatie van de gevel de beste oplossing voor vochtbestrijding in muren.

Oorzaken van vochtproblemen

Het opsporen van de oorzaak is van het grootste belang in vochtbestrijding, voorkom dat u onnodig geld uitgeeft aan maatregelen die misschien niet nodig zijn. Soms kan de oorzaak bijvoorbeeld liggen in een gebrekkige ventilatie van de woning. Het analyseren, meten en waar nodig aanpassen van de luchtstroom door het plaatsen van ventilatieroosters in combinatie met een (natuurlijk) afzuigkanaal heeft aanmerkelijk minder impact dan een verbouwing.

Een scheur of opening in een spouwmuur kan voor hardnekkige condensvorming zorgen die op den duur diffuse, moeilijk te traceren vochtvlekken veroorzaakt binnenshuis.

Lekkages van het dak, bovenburen of slecht gemonteerde afvoerpijpen of dakgoten in slechte staat zijn andere mogelijk oorzaken van vocht in huis.

Aanbrengen barrière tegen optrekkend vocht met geo-textiel

Soms is het nodig om tot aan de fundering te gaan op zoek naar de oorzaak van optrekkend vocht. Het slopen van een keldervloer ten behoeve van vochtbestrijding in Den Haag is soms nodig voor het aanbrengen van geo-textiel om zo een damp-barrière te creëren. Deze meer ingrijpende maatregel is vaak goed te combineren met de kruipruimte isoleren of vloerisolatie.

Kortom, er zijn vele oorzaken van vocht in huis. Wij helpen met het vaststellen van de achterliggende oorzaak en komen met het best passend advies voor uw situatie. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk en hoge kwaliteit vakmanschap. Vraag direct een offerte aan via onderstaande knop of verstuur een bericht met uw vraag over vochtbestrijding.

Vraag een offerte aan

Onderstaande check dient als spambescherming. Volg de aanwijzingen.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo