Aannemer Wassenaar van Zuylen van Nijeveltstraat

Wat u moet weten over Alexandria B.V uw Garantie Aannemer Wassenaar

Alexandria is centraal gevestigd in Den Haag aan het Sweelinckplein, op een steenworp afstand van Wassenaar. In de regio Haaglanden staan wij bekend om onderhoud en renovatie van authentieke panden.

Vraag een offerte aan

Alexandria uw Aannemer in Wassenaar

Wassenaar heeft veel historische panden, dit cultuurhistorisch erfgoed omvat 385 Rijksmonumenten, 127 gemeentelijke monumenten en 443 beeldbepalende objecten. Als geen ander hebben wij ervaring in het onderhoud en de renovatie van monumentaal vastgoed. Alexandria zet een traditie voort met 100 jaar vakmanschap in renovatie en restauratie, verbouwingen en onderhoud aan woningen volgens de hoogste standaarden. Wij zijn aangesloten bij diverse brancheverenigingen waaronder Bouwend Nederland en OnderhoudNL en gecertificeerd door Lloyds.

• Vakkundig en klantgericht

• Afwerking tot in de details

• Netjes en opgeruimd

• Erkend en gecertificeerd

Wij zijn trots op ons vak en zijn pas tevreden als u dat bent. Onze medewerkers zijn zeer goed opgeleide vakmensen en dat zie je terug in het resultaat van iedere klus, groot of klein.

Ruwbouw nieuwe badkamer wassenaar
Eindresultaat verbouwing badkamer wassenaar

Projecten Aannemer Wassenaar

Hieronder volgt een kleine greep uit de werkzaamheden die wij voor u als aannemer in Wassenaar kunnen verrichten;

• Complexe bouwkundige oplossingen

• Onderhoud en herstel van karakteristieke elementen

• Periodiek onderhoud of onderhoud na verhuur

• Verbouwing van de badkamer

• Aanbouw ter vergroting woning

• Gevelreiniging en voegwerk

Voor al onze werkzaamheden geldt dat wij vooraf heldere afspraken maken om verassingen te voorkomen. Bij onvoorziene problemen is ons uitgangspunt deze binnen het budget op te lossen. In alle voorkomende gevallen communiceren wij hier duidelijk over en in het geval u zelf niet ter plaatse kunt zijn is er dagelijks contact over de voorgang. Heeft u bouwkundige vragen, schroom dan niet om vrijblijvend contact op te nemen, zodat wij u goed kunnen informeren over wat er kan en mag. Wij vertellen u graag hoe wij u van dienst kunnen zijn met de realisatie van uw verbouwingsplannen. Via onderstaande blauwe knop kunt u direct een offerte aanvragen via ons formulier, wij nemen zo snel mogelijk contact op met een prijsopgave.

Neem vandaag contact op met Alexandria Garantie Aannemers in Den Haag. 

Vraag een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo