de directie met oorkonde voor een mooie beoordeling door tevreden klanten

Klanten geven Alexandria een 9.0

Klanten van Alexandria Garantie Aannemers & Schilders hebben ons in 2018 gewaardeerd met een gemiddeld rapportcijfer van een 9.0. Daarmee behoren we tot de top van de aannemings- en schildersbedrijven in Nederland. Daar zijn we best trots op. Ook in 2019 blijven wij actief bezig met het verbeteren van onze kwaliteit en service in het belang van onze opdrachtgevers. We maken goede afspraken en informeren opdrachtgevers over wat we doen en hoe we het doen. Zodat we van beide kanten weten wat we mogen verwachten. Onze medewerkers zijn deskundig en gemotiveerd en we gebruiken alleen de beste materialen. Zo maken we van elke opdracht een succes.

Tevreden klanten

Alexandria Garantie Aannemers is aangesloten bij OnderhoudNL Garantie en Bouwend Nederland. Als OnderhoudNL Garantie-bedrijf willen we graag weten hoe onze klanten denken over de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk en onderhoudswerk. Daarom vragen we onze opdrachtgevers bij de factuur om mee te doen aan het klantentevredenheidsonderzoek via de website onderhoudnlgarantie.nl. Klanten die dat hebben gedaan, hebben ons gemiddeld met een 9.0 gewaardeerd.

Zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die in het bezit zijn van vak- en bedrijfstechnische diploma’s en over de vereiste kwaliteiten van ondernemerschap beschikken. Als opdrachtgever heeft u de garantie van optimale zekerheid, vakkundigheid en betrouwbaarheid. U bent dus zeker van de kwaliteit van het opgeleverde schilderwerk, onderhoudswerk, de service en de garantie.

Schrijf een Google review over uw project met Alexandria Garantie Aannemers- en Schildersbedrijf B.V.

Grote of kleine projecten, binnen- of buitenwerk, Alexandria speelt glashelder in op de wensen van haar cliënten. We staan bekend om het leveren van een goede kwaliteit. Uit ervaring blijkt dat onze klanten de wekelijkse evaluaties erg waarderen. De gemaakte afspraken worden bij oplevering doorgenomen dit draagt bij tot het leveren van een bevredigend projectresultaat. Bent u reeds een klant en tevreden over de uitvoering van uw opdracht aan Alexandria Garantie Aannemers? Laat het anderen weten! Een review of beoordeling schrijven doet u hier.

Online waardering voor de diensten van Alexandria Garantie Aannemers

Op de website van 'Klanten Vertellen' schreven diverse opdrachtgevers een mooie review over onze manier van werken en het eindresultaat van de opdracht. U leest ze hier.

 

 

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo