Aannemingsbedrijf aan het werk ten behoeve van het restaureren balkon van op prinsevinkenpark
timmerwerk ten behoeve van het restaureren van authentiek balkon op prinsevinkenpark

 

Bent u op zoek naar een aannemingsbedrijf in Den Haag waar kwaliteit, maatwerk én persoonlijk contact centraal staan? U wordt vakkundig en snel geholpen bij aannemingsbedrijf Alexandria met:

Aannemingsbedrijf, de werkzaamheden

Een aannemingsbedrijf voert werkzaamheden uit en coördineert werkzaamheden in opdracht van een opdrachtgever. Officieel luidt de omschrijving: ”de natuurlijke of rechtspersoon, aan wie het werk is opgedragen”.

Hét aannemingsbedrijf in Den Haag is Alexandria Garantie Aannemers. Wij werken in opdracht van particulieren maar ook van bedrijven of VVE’s (vereniging van eigenaren). U kunt bij ons terecht voor diverse werkzaamheden; timmerwerk, schilderwerk, gevelrenovatie, en ga zo maar door. Werkzaamheden die we niet in eigen beheer uitvoeren laten we doen door een onderaannemer. Alexandria coördineerd de werkzaamheden op de bouwplek in overleg met onze partners.

Restauratie En Renovatie: Aannemingswerk in Den Haag

Iedere restauratie- en renovatie klus brengt andere uitdagingen met zich mee. Alexandria Garanrtie Aannemers staat altijd klaar om met u in gesprek te gaan over de mogelijkheden. Wij hebben alleen ervaren en gediplomeerde vakspecialisten, zodat u altijd zeker bent van een kwalitatief hoogstaand aannemingswerk. Bent u van plan een aannemingsbedrijf in Den Haag te zoeken om uw pand te laten renoveren of restaureren? Lees dan verder!

Verbouwing door een aannemingsbedrijf in Den Haag

Wanneer u gaat verbouwen is coördinatie en persoonlijk contact de basis voor een mooie en succesvolle verbouwing. U kunt er dan ook zeker van zijn dat uw wens en beoogde resultaat centraal staat: Ga dus aan de slag met Alexandria in Den Haag! Lees hier onze goede beoordelingen en ervaringen van eerdere opdrachtgevers.

Bent u van plan om uw huis in Den Haag te verbouwen?

"Wat uw woonwensen ook zijn, dit aannemingsbedrijf in Den Haag biedt u de juiste bouwbegeleiding en een team van gespecialiseerde experts voor iedere klus!"

Onderhoud aan woningen 

Uiteraard is iedere woning anders en zo is naast algemeen onderhoud vaak ook specialistisch en specifiek onderhoud nodig. Dankzij de specialistische kennis van onze vakmensen, bent u zeker van topkwaliteit onderhoud.

 

Meer informatie over wat wij voor u kunnen doen? Schakel eens bijvoorbeeld in voor:

 • Verbouw
 • Aanbouw
 • Uitbouw
 • Onderhoud
 • Isolatie
 • Timmerwerk
 • Vochtbestrijding
 • Stucwerk
 • Staalconstructiewerk
 • Gevelwerken
 • Renovatie en Restauratie

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo