Prins Mauritslaan Statenkwartier

prins mauritslaan vve onderhoud 1 1021x680

VVE onderhoud

Onderhoud aan beschermd stadsgezicht in opdracht van de Vereniging van Eigenaren. Het dak en (binnen) schilderwerk van dit appartementencomplex werd door Alexandria Garantie Aannemers onder handen genomen. Wij plaatsten een nieuwe daklijst en deden timmerwerk aan de dakkapellen vanwege houtrot. Een en ander werd door ons weer in originele staat gebracht zodat het aanzicht van de authentieke (beschermde) stadsgezicht niet werd aangetast. 

Trappenhuis en gevel

De gevel en balustrade werden door ons technisch gereinigd, het (platvol)voegwerk origineel gerestaureerd. Om dit authentieke pand tegen de elementen te beschermen werd als vochtbestrijding het metselwerk geïmpregneerd met een milieuvriendelijke (op waterbasis) substantie dat het binnendringen van vocht tegen gaat.

prins mauritslaan vve onderhoud 2 1021x680
prins mauritslaan vve onderhoud 3 1021x680

Onderhoud is van groot belang om de kosten van de VvE te beheersen.

Een scala aan onderwerpen waarop u dient te letten. Bekijk de volledige checklist voor visuele inspectie. Komt u er niet uit, bel dan gerust met een van onze teammanagers, bereikbaar onder telefoonnummer 070- 3.38.74.38*  Jaarlijks of groot onderhoud Onderhoud kan worden gesplitst in jaarlijks en groot onderhoud:

    • Jaarlijks onderhoud is bijvoorbeeld een controle van alle lampen op de gang. Het wordt betaald uit de VvE-bijdrage van dat jaar.
    • Voor groot onderhoud, bijvoorbeeld buiten- en binnenschilderwerk en/of gevelwerk, moet de VvE geld opzij zetten in een reservefonds.

Vraag een offerte aan

Terug naar projecten

Onderstaande afbeeldingen dienen als spambescherming. Kies uit de lijst de aangegeven afbeelding.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo