Merkusstraat 150 Bezuidenhout

Merkusstraat stucwerk 1 1021

Renovatie aan dubbel bovenhuis met opbouw

Bij dit project werd de woonkamer geheel gerenoveerd; een nieuw plafond werd aangebracht met ornamentlijsten van gips. Na de aanleg van nieuwe elektra en aansluiting voor internet/tv werden de wanden gestuukt en gesausd. Het houtwerk werd van een nieuwe laklaag voorzien waarvoor wij de producten van Sikkens en Sigma gebruikten. Dit project was in samenwerking met Parkstaete Schilderwerken.

Ambachtelijk stucwerk

Alexandria Garantie Aannemers is gespecialiseerd in het herstellen en restaureren van stucwerk en ornamenten in bestaande panden en appartementen. Ook in herenhuizen herstellen we het stucwerk in de sfeer van weleer. We leveren ambachtelijk, haaks en waterpas stucwerk af. Er kunnen naar wens ook nieuwe– of replica ornamenten op het stucwerk worden aangebracht. In overleg kunnen we het stucwerk afwerken door middel van meesterlijk schilderwerk.

Merkusstraat stucwerk 2 1021
Merkusstraat stucwerk 3 1021

Onderhoudslabel

Wanneer u uw woning laat schilderen door Alexandria, kunt u vragen om het meerjarig garantie- onderhoudslabel. Het Alexandria onderhoudslabel is een duidelijk en transparant onderhoudsrapport. Daarin staat de conditie van het betreffende woningonderdeel vermeld. Daarnaast vindt u wat er op korte- of lange termijn aan uw woning zou moeten worden hersteld. Zo krijgt u een overzichtelijk en objectief beeld van de onderhoudsstaat van uw woning.

Vraag een offerte aan

Terug naar projecten

Onderstaande afbeeldingen dienen als spambescherming. Kies uit de lijst de aangegeven afbeelding.

Form by ChronoForms - ChronoEngine.com
Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo