sloopwerkzaamheden voor verbouw van voormalig kantoorpand laan copes van cattenburch

Monumentaal pand Laan Copes van Cattenburch

De panden aan de Haagse Laan Copes van Cattenburch zijn gebouwd rond 1870 als eerste in de Archipelbuurt. In dit monumentale pand konden wij al onze disciplines aanpreken om het in de oude glorie te herstellen, met gebruik van moderne middelen. We hebben het interieur vrijwel volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Ook hebben we een uitbouw gemaakt voor de keuken.

Nieuwe vloer

Op de begane grond hebben we een nieuwe vloer gestort. Eerst hebben we een ijzervlechtwerk gelegd met daarop vloerverwarming. Daarna hebben we beton gestort. Op het beton hebben we vervolgens diagonaal marmeren tegels gelegd in bianco (wit) en zwart (nero). Verder hebben we in de keuken een kastenwand op maat ingebouwd.

Staalconstructie gerepareerd

Op diverse locaties in het huis hebben we slechte plekken in de staalconstructie opgespoord en gerepareerd. Waar nodig hebben we stukken staal vervangen. Daarnaast hebben we in dit pand alle elektrische leidingen, waterleidingen en waterafvoer vernieuwd. En we hebben de centrale verwarming en klimaatbeheersing aangelegd.

Houtwerk gerepareerd en geschilderd

In het trappenhuis hebben we trapleuningen vernieuwd en balusters vervangen. De lage delen van de wanden hebben we voorzien van lambrisering, zoals die ook oorspronkelijk aanwezig was. Verder hebben we al het houtwerk geschilderd. Niet alleen in het trappenhuis, maar ook in de verschillende vertrekken. Deuren, deurposten, kozijnen en lambrisering zijn opnieuw in de verf gezet.

bewapening ten behoeve van het storten van een nieuwe vloer op laan copes van cattenburch
eindresultaat van verbouwde keuken aan de laan copes van cattenburch in den haag

Badkamer geïnstalleerd

Het pand is uitgerust met prachtige plafonds en decoraties boden de deuren. Dit is een van onze specialismen. We hebben ook de nieuwe badkamer geïnstalleerd en een nieuwe marmeren vloer gelegd. Een leuk detail is de wijnkast in de hal op de begane grond. De bewoner kan hier zijn wijnvoorraad bewaren onder geconditioneerde omstandigheden, altijd op de juiste temperatuur.

afsmeren nieuwe betonvloer laan copes van cattenburch buitengevel voormalig kantoorpand laan copes van cattenburch keuken op begane grond laan copes van cattenburch renovatie staalconstructie laan copes van cattenburch renovatie van trap laan copes van cattenburch renovatie van zolderetage laan copes van cattenburch restauratie van plafond laan copes van cattenburch resultaat renovatie badkamer archipelbuurt resultaat renovatie hal laan copes van cattenburch resultaat renovatie woonkamer laan copes van cattenburch resultaat van trapgat laan copes van cattenburch resultaat van trapgat renovatie laan copes van cattenburch sloopwerk kantoor laan copes van cattenburch trapgat naar zolderetage laan copes van cattenburch vloer betonijzer laan copes van cattenburch vloer storten laan copes van cattenburch volledig vernieuwde keuken laan copes van cattenburch

Vraag een offerte aan

Terug naar projecten

Bouwend Nederland logo AF Onderhoud nl garantie logo VCA logo Fiabci logo SBB logo VVE logo
Energielabel logo Eigenhuis logo Monumenten NL logo Milieu centraal NL logo FSC logo Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven logo